Medicina muncii

Oferta noastra

Stimati clienti,

My Clinic isi propune sa va ofere asistenta medicala de cea mai buna calitate, dar in primul rand sa va mentinem sanatosi.

Ne bazam pe stabilirea unei relatii stranse intre medic si angajatii dumneavoastra, acesta devenind managerul starii lor de sanatate atat la locul de munca cat si acasa.

Alegand My Clinic veti observa un stil nou de abordare a nevoilor dumneavoastra. Ne bazam pe calitatea si eficienta actului medical prestat, ambianta placuta si va oferim optiunile unui mod de munca (viata) sanatos.

Planul standard cuprinde servicii specifice de medicina munciiin conformitate cu legislatia in vigoare (Legea 319/2006 privind securitatea si sanatatea in munca si H.G. 355/2007 privind supravegherea sanatatii lucratorilor).Scopul activitatii serviciului de medicina muncii este predominant preventiv, el evalueaza riscurile privind imbolnavirile profesionale si ofera angajatilor solutii pentru evitarea aparitiei bolilor profesionale sau a celor legate de profesie.

In cadrul controlului de medicina muncii se realizeaza un complex de examinari medicale clinice, biologice si paraclinice conform normelor stipulate prin lege pentru fiecare tip de profesie.

Consultatiile pot avea loc la sediul dumneavoastra. Va garantam ca investigatiile si consultatiile se fac prompt si competent.

Avantajele principale pe care le obtineti sunt:

  • Mentinerea unui climat sanatos la locul de munca
  • Limitarea absentelor de la program
  • Motivarea personalului prin asigurarea de analize si investigatii suplimentare
  • Respectarea legislatiei la controalele autoritatilor – ITM, DSP, DSV, etc…

   Va dorim sa descoperiti siguranta si o viata de calitate ca parteneri My Clinic!

Scopul examenului medical

NOI AVEM GRIJA DE SANATATEA ANGAJATILOR DUMNEAVOASTRA!

Efectuarea examenului medical are urmatoarele scopuri:

  • confirmarea sau infirmarea la perioade de timp stabilite a aptitudinii in munca pentru profesia, functia si locul de munca ;
  • depistarea aparitiei unor boli care constituie contraindicatii pentru activitatile si locurile de munca cu expunere la factori de risc profesional(eventual alcoolism nedeclarat);
  • diagnosticarea bolilor profesionale sau legate de profesie;
  • depistarea bolilor care constituie risc pentru viata si sanatatea celorlalti lucratori la acelasi loc de munca;
  • depistarea bolilor care constituie risc pentru securitatea unitatii, pentru calitatea produselor sau pentru populatia cu care lucratorul vine în contact prin natura activitatii sale.

Supravegherea medicala se realizeaza prin examinari clinice, teste psihologice, analize medicale si investigatii (EKG, visiotest, audiometrie sau spirometrie).

Solicita informatii

Solicita curs de prim ajutor